Hjälp oss att hjälpa fler!

Om oss

Två Minuter verkar och arbetar för att förändra och förbättra situationen för världens alla utsatta barn. Vi gör det genom att ta fram och utveckla kommersiellt hållbara lösningar där allmänhet och näringsliv kan mötas. Genom initiativ på såväl internationell samt lokal nivå förbättrar vi barns vardag där det behövs.

Förändring redan idag

Visa era kunder och anställda att ert företag vill göra skillnad. Ett samarbete med oss är det perfekta skyltfönstret för ert förändringsarbete. Stöd oss som plattform eller engagera er i några av de kampanjer vi driver. Vi vill göra skillnad och vi gör det gärna tillsammans med er.

Så arbetar vi

Vår syn på förändringsarbete är enkelt, hjälp oss göra världen lite bättre och vi hjälper er att växa och få fler kunder. Vi arbetar på bred front och med flera initiativ samtidigt. Vi existerar både digitalt och i den fysiska världen och våra satsningar når ut till hundratusentals människor.

Nedan kan läsa om några av de spännande projekt vi arbetar med

Klasskampen

Klasskampen

Klasskampen är en utbildande tävling för låg-, mellan- och högstadieelever. Vi engagerar hundratals klasser i en tävling där medvetandet kring konsumtionspåverkan och vikten av att tänka långsiktigt står i centrum. För vinnarna hägrar en oförglömlig klassresa och ett minne för livet.
Vill ni veta mer om hur tävlingen går till klicka nedan

  Tvåminuter.se på webb och i app

  Tvåminuter.se på webb och i app

  Vår största satsning är den kommande handelsplatsformen Tvaminuter.se. En plats där välgörenhet möter affärsnytta. Vi möjliggör för privatpersoner att sälja sina begagnade saker och låta förtjänsten gå direkt till välgörenhet. Allt sker digitalt och belöningen är bonuspoäng istället för pengar. Poängen används för att ta del av rabatter och erbjudanden från de partnerföretag som är anslutna till tjänsten. I korthet, ett Blocket för människor som vill göra gott.

  I dagsläget är våra förmånstagare Plan Sverige, Stockholms stadsmission, Oxfam och barnfonden.

  Vill ni läsa mer ingående om hur tjänsten fungerar klicka nedan

   Bortsett från exceptionell karma ger ett samarbete med oss:

   1

   Möjlighet att skapa nya kundrelationer.

   2

   Varumärkesbyggande profilering.

   3

   Goodwill som syns i rätt sammanhang.

   4

   Exponering emot hundratusentals människor och företag.

   5

   Möjlighet att koppla upp er emot vårt system.

   Våra organisationer:

   Vi är stolta samarbetspartners med, Plan Sverige, Stockholms Stadsmission, Oxfam och Barnfonden. Det är dessa organisationer som står som förmånstagare för de initiativ vi arbetar med.

   Låt oss arbeta tillsammans:

   Liten Partner

   Passar perfekt för det lilla företaget eller om man vill göra en effektiv punktinsats. Kanske vill ni stödja ett specifikt projekt eller bara gör väl genom att stödja oss. Oavsett så är det ett utmärkt första steg i ert hållbarhetsarbete.

   Stor Partner

   Ni jobbar kanske redan med hållbarhetsfrågor men är redo för nya spännande utmaningar. Vad sägs om att engagera er direkt i det vi gör? Möt våra kunder och förmånstagare i deras vardag, låt dem veta vilka ni är och se vad ni kan göra för varandra. Som stor partner har ni direkt inflytande över ert engagemang och kan om ni vill även involvera er personal. För personalen kan det vara en kul utmaning och ett teambildande initiativ.

   Huvudpartner

   Stå sida vid sida med oss i en stor del av vårt hållbarhetsarbete. Ert engagemang kommer att påverka och ge genomslag på bred front. Som huvudpartner bidrar ni på allra högsta nivå till förändring och formandet av morgondagens ungdom. Vi lovar att ert arbete kommer att synas och om ni så vill även dokumenteras.

   Förutom den kundtillströmning och exponering ett partnerskap kan ge , blir ni också inbjudna till en rad olika events och givande seminarium. Vi ser till att ni tar ett kliv förbi konkurrenterna.

   Kontakta oss

   Vill ni träffa oss eller bara veta mera, kontakta oss så hör vi av oss snarast!

   * Obligatoriska fält