Tävla till förmån för världens barn!

Om oss

Två Minuter arbetar med att förändra och förbättra situationen för världens utsatta barn. Vi gör det genom att ta fram och utveckla kommersiellt hållbara lösningar där allmänhet och näringsliv kan mötas. Genom initiativ på såväl internationell samt lokal nivå förbättrar vi barns vardag över hela världen.

Med barn för barn

Klasskampen är en utbildande tävling för låg-, mellan- och högstadieelever. Vi engagerar hundratals klasser i en tävling som höjer medvetandet kring miljö, konsumtionspåverkan och vikten av att tänka långsiktigt.

Vår plattform

Två minuter är plattformen som låter privatpersoner sälja begagnade saker till förmån för välgörenhet. Vi samarbetar med några av Sveriges ledande hjälporganisationer och alla intäkter* som genereras under tävlingens gång bidrar till deras arbete.

87,5% av intäkterna på försäljningspriset går oavkortat till den hjälporganisation som står som förmånstagare på annonsen.

Vill ni veta mer om hur vår plattform fungerar klicka här.

Så här gör ni för att vara med om att tävla om en oförglömlig klassresa:

klasskampen-sa-deltar-man1000_2

Mer än bara en tävling

Klasskampen går ut på mer än att bara rensa vinden och leksakslådan.

Under fyra lektions timmar kommer ni får lära, leka och diskutera kring ämnen så som miljö, hållbarhet och omvärldspåverkan. Vår förhoppning är att

Klasskampen inte bara ska väcka tävlingsinstinkter utan också förståelse och nyfikenhet kring bättre vanor i vardagen.

Som klass kommer ni hjälpa någon av dessa organisationer

Vi är stolta samarbetspartners med, Stockholms Stadsmission, Plan Sverige, Oxfam samt Barnfonden. Det är dessa organisationer som ni kan hjälpa när ni är med och tävlar.

Kontakta oss

Har ni några frågor eller vill ni anmäla er klass till tävlingen, kontakta oss!

* Obligatoriska fält